Een solide basis

Beton storten

Zelf beton storten

Dit kan een mooie kostenbesparing zijn, maar ook een grote mislukking. Daarom laten we u de beste methode zien en geven we u indien nodig persoonlijk advies. U kunt het immers maar één keer doen. Wilt u beton storten voor bijvoorbeeld een uitbouw, garage, tuinhuis of schutting? Dan is hier vaak een fundering voor nodig. Funderingen worden over het algemeen gemaakt van beton, dus ook hierbij kunnen wij u uitstekend ondersteunen.

Beton bestellen en materialen huren

Bij ons kunt u alle materialen die u nodig heeft voor het storten van beton bestellen en huren. Daarnaast mag u gebruik maken van onze expertise. Wij helpen u graag het juiste beton te kiezen (een tuinhuis heeft een andere benadering nodig dan bijvoorbeeld een uitbouw) en adviseren u in de hoeveelheid die u nodig heeft. Meestal is een halve kuub extra aan te raden. Ook kunnen wij u helpen bij het bepalen van de dikte van de betonvloer. Neem voor meer tips & tricks vrijblijvend contact op.

De methode

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de betonmixer en/of de betonpomp de stortlocatie goed kan bereiken. Daarna controleert u of de wapeningsmatten aan elkaar bevestigt zijn. Belangrijk is dat het beton niet weg kan lopen. Vervolgens moet de ondergrond enigszins vlak zijn; het maximale hoogteverschil in de ondergrond mag niet meer dan 2cm zijn. Dan plaatst u de bovenkant van de bekisting op dezelfde hoogte als waar de betonvloer komt. De wapening mag niet boven de vloer uitsteken, maar ook niet op de grond liggen. Maak daarom gebruik van een folie bij een sterk zuigende ondergrond, zoals zand. Plak ten slotte alle wanden en muren af en begin het stortproces.

Beton laten storten

Ziet u uzelf geen beton storten, omdat u bang bent voor een mislukking of een bende? Laat ons dan uw beton storten. Wij doen dit professioneel tegen een scherpe prijs. Ook het voorbereidingswerk, zoals het leggen van een fundering, kunt u aan ons overlaten. Wij ontzorgen u en realiseren een strak en schoon eindresultaat.

Offerte aanvragen

Interesse in het (laten) storten van beton? Onze offertes zijn geheel vrijblijvend,
dus vraag er gemakkelijk een aan via het contactformulier of bel naar 06-21670087.