Beton is tijdloos

Betonnen woningvloer

Woonbeton

Woonbeton is een trend van nu, maar ook heel tijdloos en duurzaam. Daarnaast past deze soort vloer in ieder soort interieur. Zowel binnen een industriële stijl als een landelijke of moderne. Het is niet alleen slijtvast en duurzaam, maar ook brengt de vloer een bepaalde stoere sfeer met zich mee. Bovendien is het leverbaar in vele kleuren en kunnen we het toepassen op wanden. Doordat we het beton met de hand aanbrengen is elke vloer uniek. Dus stoer, robuust, natuurlijk en uniek. Wie wil dat nou niet?

Eigenschappen betonnen woningvloer

Een betonnen woningvloer wordt niet met water aangelengd, maar met een speciale hars. Dit maakt het product extra sterk en flexibel. Door de speciale eigenschappen kan het vrijwel op alle ondergronden worden toegepast. De structuur voelt aangenaam aan de voeten aan. Daarnaast kunt u de vloer makkelijk schoonmaken, is hij krasvrij, geluidsarm oplosmiddelvrij en anti allergisch Kortom: ideaal wanneer u kinderen of huisdieren heeft.

Voordelen betonvloer

Hieronder een aantal redenen waarom een betonnen woningvloer een slimme keus is.

1. De vloer is onderhoudsvrij en hygiënisch omdat er geen naden of voegen zijn

2. U kunt zelf de kleursamenstelling bepalen (met behulp van onze experts)

3. Met goede isolatie is de vloer snel op temperatuur van de omgeving

4. Duurzame en slijtvaste cementgebonden vloer voor een stoere betonlook

Mogelijkheden woonbeton

Wilt u graag vloerverwarming? Ook dat is mogelijk bij een betonnen woningvloer en kunnen wij voor u realiseren. Hierbij storten we de betonvloer direct op de constructievloer met vloerverwarming. De minimale dikte van de vloer is dan 7 cm. En waarom stoppen bij uw woning? We kunnen de vloer naadloos laten doorlopen naar uw terras of zelfs uw oprit. Aangezien woonbeton met de jaren alleen maar mooier wordt, kunt u er heerlijk lang van genieten. Voor advies of meer informatie kunt u contact opnemen.

Offerte aanvragen

Interesse in een betonnen woningvloer? Onze offertes zijn geheel vrijblijvend,
dus vraag er gemakkelijk een aan via het contactformulier of bel naar 06-21670087.