van de bunt betonwerken

Over ons

Klein maar fijn

Wij hebben bewust gekozen voor een bedrijfsformule met een bescheiden omvang. Hierdoor kunnen we persoonlijk contact – via één aanspreekpunt – met iedere klant garanderen. Dit blijkt namelijk vaak een voordeel te zijn in de werkuitvoering. Desondanks onze kleine omvang hebben wij ons eigen bekistingsmateriaal en machinepark om al uw betonwerken uit te voeren. Dit doen wij dagelijks met plezier tegen eerlijke prijzen.

Onze werkwijze

Een stevig fundament is onmisbaar voor een gebouw zoals een grondige voorbereiding onmisbaar is voor hoogwaardig betonwerk. Wij hebben alles in huis voor het vervaardigen van goede vormtekeningen; zowel de software als de mensen. Onze planningen zijn helder en transparant. Daardoor weet u, als opdrachtgever, precies wat u kunt verwachten. Kortom: ieder detail moet kloppen en wij gaan voor een prettige samenwerking.

Vrijblijvend professioneel advies

Minstens zo belangrijk is de voorafgaande fase waarin wij u adviseren. Niet iedereen is op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden van beton. Het is oersterk en degelijk, maar ook een prachtig natuurlijk en duurzaam materiaal. Zowel te gebruiken als fundering als op vele andere creatieve manieren. Bijvoorbeeld als woningvloer of onderhoudsvrij terras. Wat het ook wordt, wij helpen u graag tevredenheid te ervaren.

Offerte aanvragen

Interesse in het leggen van een wapening? Onze offertes zijn geheel vrijblijvend,
dus vraag er gemakkelijk een aan via het contactformulier of bel naar 06-21670087.